MAVOE Logo
MAVOE - Magyar Vasútmodellezők és Vasútbarátok Országos EgyesületeFőoldal     Dokumentumok     Helyi köreink     Események     Archívum     Galéria     Elérhetőségek     Linkek    


Korábbi események archívuma


GYŐR (Vasútmodell kiállítás):

A veszprémi, a győri és a tapolcai vasútmodellező klubok 2013. április 5-7. között közös kiállítást szerveztek a győri vasútállomás várótermében. A kiállítás plakátját itt tekintheti meg. A kiállítást megtekintette az épp Győrben tartózkodó MOROP küldöttség is, amely egyesületünk szervezésében évközi ülését tartotta a városban.


Temofeszt:

A Vasúttörténeti park területén 2012. október 5-7. között került megrendezésre a Nemzetközi Vasútmodell Fesztivál. A kiállítás ideje alatt meghirdetésre került a haladó vonatok versenye és a terepasztalok egyszerűsített versenye. A vonatok versenyéhez ezt a nevezési lapot lehetett felhasználni, a terepasztal versenyhez pedig ezt. A két meghirdetett verseny versnyfelhívását valamint a versenyszabályzatait ezen a linkeken lehet megtekinteni.


FÜSTI (Vasúttörténeti park):

A Vasúttörténeti park 2012. szeptember 15-én és 16-án rendezte meg a XII. Közép-Európai Gőzmozdony Grand Prix-t, az "Aranycsákány" krampácsversenyt és a Nemzetközi Étkezőkocsi Fesztivált. Az esemény mindkét napon 8-18 óra között volt megtekinthető, melynek keretén belül egyesületünk kiállítása is nyitva volt, amely a főbejárattól balra a MAVOE épületében található.


Veresegyház:

A Német-Magyar Vasútmodellező napok keretében a Baranyai János Vasútbarát és Modellező Klub 2012. június 26-a és július 1-je között vasútmodell kiállítást rendezett. A kiállítás plakátja itt tekinthető meg.


Pozsony:

2012. június 23-án nemzetközi járműtalálkozó megrendezésére került sor a pozsonyi járműskanzenben. Erre az alkalomra a MÁV nosztalgia Kft. a legendás Árpád gyorssínautóbusszal kirándulást szervezett a helyszínre.


FÜSTI (Vasúttörténeti park):

A Vasúttörténeti park 2012. május 27-én Gyermeknapi programmal várta az érdeklődőket. Gyerekeknek ez alkalomból a belépés díjtalan volt. Egyesületünk kiállítása ez alkalommal is megtekinthető volt a főbejárattól balra a MAVOE épületében.


Dunakeszi:

A Baranyai János Vasútbarát és Modellező Klub 2012. április 27-e és május 1-je között vasútmodell kiállítását rendezett a VOKE dunakeszi József Attila művelődési központjában. A kiállítás plakátja itt tekinthető meg.Tisztelt Látogatóink!

2012. március 9 és 11-e között került megrendezésre a Kertvárosi vasútmodell kiállítás, melyre a mellékelt plakáton invitáltuk Önöket.


Vissza Copyright © 2013 MAVOE All Rights Reserved